Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färger

Vit som snö
Det är livet

eller

Blå som himlen
Det är livet

eller

Grön som skogen
det är livet

eller

Röd som blodet
Det är livet

eller

Svart som natten
Det är livet

eller?

Färgen är olika
Person till person

Det är livet!




Fri vers av Mikaela<3
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-14 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3