Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ville ha ett lite mer personligt kort att ge till min kompis när hon fyllde år så jag skrev denna


When you

When you no longer know
When you are having doubts
When you are lost
There is someone there for you
to ask and trust
And that someone is me
Your Friend!




Fri vers av Mikaela<3
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3