Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förstenade jätten

det växer blåbärsris bredvid hans slutna ögon
och djurs upptrampade stigar kretsar runt kring honom

i den mörka stjärnklara natten
belyser månen hans hårda kropp
och de kraftfulla stjärnornas stoft
exploderar mot hans gråa yta

han sover själv djupt
men har väckt min fantasi
denna förstenade jätte
som lagt sig till vila

på dagarna vilar han i skuggan av de höga träden
helt oberörd ligger denna koloss av sten där
oberörd av det nutida samhällets stress

en del av den gåtfulla naturen
den mystiska fantasifulla
som överrumplar

som slumrar...




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2004-06-07 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP