Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen tillbaka







Träden hälsade
på henne

en del i giv akt
och andra vinkande


det var nu man skulle
se ut trädet som
senare skulle bjuda
skugga



där man småvisslande
kunde sitta lutad
mot stammen


njuta av trädets
lövklädda grenar



hon fann ett träd

som en stor vacker kolteckning
med sina ännu nakna grenar

och hon kände den inbjudan
trädet förmedlade


kom och sitt här när du vill


hon visste

att träd

dom menade vart enda ord





Övriga genrer av Bim
Läst 245 gånger
Publicerad 2009-04-15 16:43



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker om din text!
2009-04-15

  jardan
Underbart där står dom och bara väntar om vi bara ser dom
2009-04-15

  Miss Mod
Vilket härligt mottagande!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim