Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade hjärtevän


Håll om mig i mörkret

Trösta mig, håll mig nära

För det är det jag vill...
Att vara nära dig

Du är mitt hjärtas ljus
Du värmer mig när jag fryser
Du lyssnar på allt jag säger

Eller?

Det finns saker som jag alltid stört mig på

Men det finns något med oss

Som känns
Magiskt

Är det kärlek?

Svaret: Ja

Jag älskar dig, darling




Fri vers av Loviza
Läst 310 gånger
Publicerad 2009-04-15 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza