Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som bränningar


vacker vacker sjunger solen



vad en man är vacker när han är som högst


när bergen sjunker
och stjärnor föds ur hans kropp
när älven sjunger och brusar
ett hav


vad en man är vacker när han är som högst




Fri vers av vildvin
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-16 09:06



Bookmark and Share


  vildvin
Tack Helene!
Dick hälsar tillbaka - må lika gott som
vi gör ;)

kram Yvonne&Dick
2009-06-07

  Helene Månsson
en man är aldrig så vacker som just då. Bokmärkes! Hälsa Dick! Kram Helene
2009-06-06

  Annmargreta
Tjusigt Vildvin!
2009-04-16

    ej medlem längre
vackrast är han då. vackersång i vackermorgon!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin