Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i mörkret

Avlägsna rop i ett mörkt liv.
Händer som greppar efter ljus.
Genom dimman syns ett hopp om mer.
Vem ser den som ingen ser?
Var finns värmen i mörkret?
De avlägsna ropen ekar mot tomma väggar.
Det kalla landet fryser själen.
Vem ser?
Vem känner?
Finns vi?
Ekot av min själs smärtsamma skrik väcker mig.
Finns det någon annan som hör?
Någon annan som berör?
Vem är jag?
Finns jag?
Genom mörkret kommer en hand.
En liten mjuk hand.
Mörkret lättar.
Ljuset kommer.
Det kommer inte att stanna.
Men...
Det finns här nu.
Ljuset finns och kommer att komma tillbaka.
När den lilla hander kommer.
Mitt barns hand




Fri vers av Elfa
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa