Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosros








Hon målade

så förfärligt pretansiöst
såg hon inte på denna syssla

hon använde kritor
textilfärg
oljefärger
pålagda med pensel och fingrar


skulle hon råka spilla kaffe
så hade hon förmågan
att tycka att fläcken hamnade
precis där den skulle


en sådan skapelse kunde få heta
besök på Java




utan minsta kunskap i ämnet
hade hon roligt där hon satt

det var som färger och motiv
trollade med henne
tog fram sidor som legat vilande


kan du måla
sa någon som kom på besök

nej men jag gör det i alla fall
sa hon

och tackade ödet för att hon
begåvats med ett blått naivt sinnelag





Övriga genrer av Bim
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-04-16 12:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så skönt befriande! Man kan minsann göra saker och ting bara för att det är skoj!
2009-04-20

  Lilla My* VIP
Rätta takter väl berättat!! Varför måste man "kunna" något innan man kan...hmm...när ska man få tid att öva då...
2009-04-16

  Jessica Ebbesson
Vilken glädje du sprider!
2009-04-16

  systeringer
En härligt positiv text om en underbart positiv människa!
2009-04-16

  Yrre VIP
Precis så ska det vara, glädjen och någon som
kan beskriva den med vackra ord.!
2009-04-16

    Bodil Sandberg
Så underbart fint Bim!
tycker enormt mycket om konstnärinnan
och hennes härliga geist och lätta positiva tankar!!
stunden suveränt fint uppmålad!!tack!
2009-04-16

  Carola Zettergren
HÄRLIGT!!!..precis som det ska vara!!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim