Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmars man

Känner dig i mitt blod.
Du finns i mina andetag.
I nattens timmar talar du till mig.
Genom mina drömmar är du mig nära.
Finns en verklighet för oss?
Jag känner din värme mot mig
när du viskar i mitt öra.
När du ger mig all din visdom.
Min längtan är stark.
Så stark.
Finns det en verklighet för oss?
När natten får sitt grepp om mig
är mitt sinne öppet för dig.
Du smyger intill.
Visar mig världen.
Ger mig styrka.
Finns det en verklighet för oss?
Jag längtar efter din blick.
Vill få känna doften av din hud.
Min mun vill känna smaken
av dina varma läppar.
Jag vill älska dig här och nu.
Finns det en verklighet för oss?




Fri vers av Elfa
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-16 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa