Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsol

Friska vindar blåser i mitt hår.
Ljuset smyger sig närmare.
Det mörka flyr från solens strålar.
Jag känner värmen som kommer.
Döden flyr ifrån livets kraft.
Dags att vakna.
Dags att leva.
Solens strålar betvingar köldens grepp.
Måsarnas tidiga serenad på hustaken.
Så välbekanta.
Så välkomna.
Skäggdoppingen dansar med sin maka.
Snart hörs lärkans drill i det blå.
Den mörka tiden är över.
Våren är här.




Fri vers av Elfa
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-16 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa