Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla






Man blir ingen fjäril
när man dör

inte ens en vacker
gammal gärdsgårdsstör


man blir lite mull
till en tuva att gro på


kan det bli så

har man
något gott att tro på




Övriga genrer av Bim
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-16 17:43



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag trivs i dina ord. Bilderna talar värme till mig!
2009-04-16

  Lilla My* VIP
Den är så vacker ... men jag skrattade gott åt gärdsgårdsstören...du har som alltid glimten i ögat:)
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim