Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är och förblir obarmhärtig





Döden rullar
gravstenar

vaken i natten
och hör

lika lätt som
man vänder
ett spädbarn

släcker han livet
bland mina vänner


kan du hålla upp
ett tag nu
säger jag

två har du tagit
på kort tid


väntar du kanske
på en tredje


jag har alltid undrat
hur du gör innan du bestämmer dig





Övriga genrer av Bim
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-04-16 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Valet förefaller-bäst går först! De med hjärta förefaller ligga i farosonen för den som väljer-vem det nu är!
2009-04-17

  Mats Henricson
Grym är han, "Galjmannen"......
2009-04-16

  Lilla My* VIP
En tung text men väl beskriven Bim och man undrar hur det går till....vill inte veta...
"döden rullar
gravstenar"
...hörde det inatt...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim