Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig och en del av helvetet

Du är de farliga ämnena i luften som jag andas in
andas är livsviktigt, och annars skulle jag dö
jag blir mer och mer förgiftad av dig

Du är produktionen i kläderna jag tar på mig
jag behöver dem för att inte frysa ihjäl
men det går aldrig rätt till för att få dem till mig

Du är strålningen i min mobil, livsfarlig
men mobilen är nödvändig om något skulle hända

Du är en del som sitter ihop med det andra
det onda som kommer med det goda

jag kan inte bli av med dig




Fri vers av succi
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 22:17



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Du fångar svår problematik och gör dikt av det, snyggt tycker jag!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi