Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag lugnar ner mig hör jag kanske fågelsång







Sansa dig människa
sansa dig


släpp nattens skuggor
att fly


ny är dagen
och nytt det ljus
som skall släcka
ditt huvudbry


sansa dig
och låt alla skuggor fly




Övriga genrer av Bim
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-17 11:06



Bookmark and Share


  stella
Släppa och ta emot...så vackert beskrivet!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim