Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt älska i vinden

 

Som värsta orkan
drog du mig ur
den djupaste sömn
Tog mig att leva i vinden

Som hetaste eld
tände du min lust
tog mig att brinna
som kvinna

Med den enklaste bön
gav mig du en tro
på kärleken
i luften jag andas

Din röst den ljuvaste
som fågelsång
fyllde mitt inre
den klaraste rena

Nu lämnar du mig
bit efter bit
för att för evigt
få älska i vinden




Fri vers av Mona*
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 18:36



Bookmark and Share


  Èlaah
Fantastisk närvarokänsla!
Mycket bra skrivet.
2009-05-15

  Mr Lindemann VIP
Bra flyt och fin rytm i texten som lägger sig intill hjärteroten
till vila
2009-04-27

    Bodil Sandberg
En fantstiskt vacker och innerlig text!!!!

tack för finaste bokmärke!!!
2009-04-19

  Eva Langrath VIP
Intensiv värkande text om att älska och mista.

eva
2009-04-17

  noname_realmind
Mycket stark och vacker denna!
2009-04-17

  korpfjäder
Ord och rytm
kärlek och sorg i en vacker närvaro.
tycker om!
2009-04-17

  * Ammi *
Älskade syrra vilken underbar text!! jag bokmärker direkt!!
kramisen
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*