Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tävling



laddarladdarladdar

vibrerar av energi

i varje steg

till musiken

dansen ett instrument

tolkar

med hela det inre och yttre

i samarbete

utstrålning

i strålkastarskenet

är

sjudande




Fri vers av glittertindra
Läst 295 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att dansa in sig i ögonblicket
låta sig förföras av ljudet som när en själ och
får benen att spritta till i att vara i evigheters ljud

för att kunna nära energin som man för ut med
hjälp av energin som får en till nya höjder
2009-04-17

  Nikolai Jungsin VIP
man känner energin, förväntan och ..vilket ös :)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra