Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden dyrkar dig (haiku)


Gräset böjer sig
vattnet låter sig föras
molnen samlar regn

Bergen dyrkar dig
toner låter sig höras
vinden härskar än




Bunden vers (Haiku) av Herr Ångest
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-17 22:16



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
väldigt fin haiku!
2009-05-16

  Elisabeth VIP
En kraftfull hyllning. Tyckte om enkelheten i formen.
2009-04-24

  alvan
Kort men ändock.. vackert säger jag! Kraftfullt och stämningsfullt!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest