Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bara resten är kvar


Resten
kan vara
allt småskräp
i en byrålåda


en portion
kålpudding
i kylskåpet


ett halvt hekto
garn när tröjan
blivit färdig


ensamheten
i ett liv
när bara resten är kvar




Övriga genrer av Bim
Läst 601 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-18 12:39



Bookmark and Share


  jardan
Tycker om ditt sätt att länka mellan vardagliga ting och tankar
2009-04-18

  Eva Langrath VIP
Träffar mig rakt i hjärtat, just så kan det kännas när bara resten är kvar.

Eva
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim