Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osvuret är bäst

En gammal borstbindare från Calais
som sina svordomar ej brukar skrä´
når ej tillnärmelsevis
mången TV-soffkändis
hans kraftuttryck ligger där helt i lä.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:08



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Applåder för en glader limerick!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick