Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylig insikt


Aldrig känns kylan så kall

som när den återkommer

efter några vårvarma dagar




Övriga genrer av eva m h
Läst 312 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant!
Vi blir bortskämda...du är suverän på att säga allt i korta ord.
2009-04-26

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-04-20

    Bodil Sandberg
nej uschanemej nu får kylan dra
värma och livskraft är det man vill ha

sanningens ord du skrivit
2009-04-20

  Blåbäret
varje år känner man sig lika lurad

så fort värmen kommer blir man som en
hund som viftar på svansen så lyckligt
för att domna i känslan när kylan
återkommer...
2009-04-19

  * Ammi *
ja men så bra skrivet, nästan som att bli lurad på konfekten *L*
2009-04-18

  Miss Mod
Precis, kylan kallnar lite mer faktiskt.
2009-04-18

  karenina VIP
läser, ler och fryser... brrrr...

... både av din dikt men även kommentarerna ang nyfallen snö. fryser också lite ikväll, men inte av vita flingor eller vårbakslag. idag har jag suttit bland klipporna vid havet och njutit av den gula. kinderna är varma men kroppen känns precis som om sommaren när man fått för mkt sol. solfrossa :-))
2009-04-18

  Lena K Nilsson VIP
Så sant!
2009-04-18

  leonardo1981
dagens sanning:) Gick och tänkte på samma sak idag. Mot varmare steg!
2009-04-18

  Eva Langrath VIP
så sant här uppe var till och marken vit igen för ett par dagar sen.

Eva
2009-04-18

  Gunilla VIP
Speciellt när en vind
drar den runt våra
värmesuktande kroppar.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h