Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har lekt med uttrycken \"att få kalla fötter\" och \"ge någon kalla handen\" (mm, jag vet att det är fult att skriva läsare på näsan...)


Kalla fötter



för många superlativ
och du fryser om fötterna

du säger inget
om rätt eller fel
eller att du tagit på ett par raggsockar

men jag vet ändå
för mina händer är plötsligt så kalla




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-16 23:55



Bookmark and Share


  Engel

Man får akta sig för att göra människor glada. Då vill de bara bort.

2012-12-31

  Smultris
Ojj.. stavar som en kråka.. eller nåt..

*Skrattar*
2005-09-16

  Smultris
*Ler*

Gilalr denna ju... riktigt mycket...
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker