Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende av min son..

Glädjen bubblar
i mitt inre
snart kommer
min älskade son
eviga längtan..
vill stanna av
för en tid..
kärleken jag bär
i mitt modershjärta
är oändligt stor...
som havets oändliga vatten
håller den för alltid om mitt barn











mare





Fri vers av mare VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2009-04-20 01:49



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vacker dikt
om moderskärlek
2009-04-20

  En strimma av guld
Åh känner värmen och glädjen.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP