Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rädsla..

Kärleken driver bort rädsla
öser trygghet ut i själ
ger inre styrka att våga leva
ge sig hän på livets väg..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fullkomlig kärlek fördriver räddhågan.
Endast Guds kärlek är fullkomlig.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP