Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,,,,skall vi vara lite hemliga,,,,,,,,


Tack för att du kom








Hon försökte
med alla till buds
stående medel

att utöka sin levnads dagar


kommer du ihåg
tidigare satt jag klädd
vid köksbordet
orkade gå och öppna när ni kom


spara på luften säger syster
och sätter sprutan på plats

hennes medhjälpare
smeker vänlighet över min rygg


skall du lägga dig nu

nej aldrig
nu vill jag i kläderna

dom torkar tvålvatten
från min kropp

vi skrattar åt min envishet
ömt och varmt i fint samförstånd


det plingar på dörren när
jag är klädd


finbesök
första gången vi träffas


adrenalinstinn mal jag på
värre en ett monster

besökaren får nästan inte
en hel mening orörd


ändå hoppas jag att vi har
många möten framför oss






Övriga genrer av Bim
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-20 23:22



Bookmark and Share


  jardan
Din envishet din styrka ditt adrenalinstinna monster....hihi
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim