Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kap:2, såld


ditt ansikte härjar
mina drömmar

du blev såld

köpte dig ofelbar
och utan tvekan

ett offer var
att bli

min egen död

min egen död 
har jag överlevt

ty ditt ansikte har spökat
i  långsökta drömmar

drömmar om döden
var ljuv

tills livet kom

och härjade

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:39



Bookmark and Share


  David Calvert
bra skrivet, gillade meningen "köpte dig ofelbar"

Det sagt, tyckte jag om del 1 än mer.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo