Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aka Vänskap

Tack & förlåt
för den tid vi haft
den sommaren var jag för bra för att vara sann
nu har vi tydligen nog bara växt ifrån varann

Vänner för evigt
lite kvalitéstid kanske vore på sin plats?
Lögn möter sanning
Ge upp hoppet nu för fan
man kommer alltid bli bli ersatt

Att felet aldrig var mitt
skulle vara ett försök till tröst?
När du med tusen knivar
just låtit lemlästa mitt bröst

Tio år
fan vad fort det går
Du vet att hon inte ser dig
att det bara var en tonårsgrej

Tills jag mötte dig igår
Du sa: Minns när vi var unga
åldern har gjort oss så dumma
Jag hörde inte ett ord
men jag log
Fylldes av den ljuva doften
av ditt långa blonda hår





Fri vers av Attila
Läst 349 gånger
Publicerad 2009-04-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila