Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engaged ocean


My strongest wish
is to dive deep into your beautiful ocean
But my strongest fear
is to be stuck there without oxygen

I know that I would drown
cause it\'s a rough sea
There is already a mermaid
who makes your water powerful

So I\'ll just walk away on my feet
until I find something calm and approachable
that can make my legs turn to a fishtail
and lets me remain forever




Fri vers av Susanna
Läst 906 gånger
Publicerad 2005-09-17 14:54



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den här dikten hör nästan hemma i något albums låtetext, eller i en diktsamling. Jag tycker att allting är beautiful, från titeln till ingressen. Strålande, ja verkligen beundransvärt bra skrivet av dig!
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna