Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroendepåkallande


Åter igen
Sittandes, alternativt liggandes,
Brinnandes utan något att brinna på
utan bränsle
I mitt rum, i mig själv
Ingen har tid, så jag
äter
eller sover
dödar hjärnan med
Hollywoodfilmer,
Tv-serier,
Facebookskvaller, och tolv dåliga quiz,
Dödar själen med Porr
och okåt onani
Ser ännu en film om någon annans liv
Läxor kräver tankar,
Projekt kräver kraft
Det är enklast att ta en alvedon och försöka sova

För jag hatar mitt eget sällskap




Fri vers av Freeway4
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-04-21 20:55



Bookmark and Share


  blåljus
otroligt bra.
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4