Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Hos en Ängel finns kärlek.
Massor av kärlek!
Men..
Hos en Ängel finns även rädsla.
Rädsla för vad som ska hända..
Med Dig.

Så då är alla Änglar.
Alla som älskar någon.
Alla som är rädda om någon.
Alla är Änglar!!!




Fri vers av Mikaela<3
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-04-21 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3