Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kap:3, offrad

 

din tyngd
lättar mig
så pressa mig
mot det hårda
du gör mig
så mjuk

många gånger
tränger du livet
åt sidan
för där livet bildas
där blir vi åter
ett

men med tankarna
flyr du dig 
hastigt

och du försvinner

för du tror vi dör
så enkelt

med förtvivlan

att vi måste hinna
göra rätt

alla val blir
att bestämma
över gud

när du säger
du är inte mitt
offer

när du offrar 

och jag ligger pressad
under din tyngd
offrad
och utan val


med min fria vilja

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 153 gånger
Publicerad 2009-04-21 22:51



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Vet inte om jag ska tacka över att du blev stum... känns ju taskigt om det är mitt fel.. 8-)
2009-04-21

  Dorian
Med perception!
blir stum och faller i ett hmm
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo