Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han såg en kvinna

ett annorlunda väsen
som

var ganska högt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 06:28



Bookmark and Share


  peter markurth
vilket berg, eller menar han hög som i högre stående?
2009-04-22

  lodjuret/seglare VIP
högt stående? i sådana där skor kvinns har när de är på väg till något festligt, högklackat? Högre ståndsmiljö, det är väl när man idkar älskog uppe på berget eller i klocktornet...
2009-04-22

  peter markurth
tänkvärd....
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP