Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kap:5, döden möter liv

ett hårt grepp
om existensen
kippar svårt
efter liv

endast
ett tydligt minne
ger svar
tillit
när källan ber om

fallet

stötvisa minnen
plånas ut

ett fall
längre än livet
som var
snabbare än döden
ögon vaknar

ny

är dagen

osedd verklighet
ömmar inte

död

när livet blir
passagen
förbi
och en evighets
ånger

släpps fri

existensen

tar över

älskad av alla
och enbart
av sig själv

levandes

blir till

ett evigt minne

 

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-04-22 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo