Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråkslimerick


Stackars liten tuva

Små tuvor, kanske i Madras
har lång tid nu stjälpt stora lass
de som föll är ofta döde
så tuvor ångra nog sitt öde
och tycka att ordspråket är kass.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 324 gånger
Publicerad 2009-04-22 16:31



Bookmark and Share


    tramp
ojjj !! den här var vass!!! :-)

Applåd!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick