Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ö

Du fanns och du strandade
på denna ensamhetens ö
oljudet omkring
är öronbedövande
men nu så fjärran
fartyget
som klyver vattnet där borta
allt som viskar
fastän ön kunde vara lite bredare
eller lite smalare
så vet jag en sak
det är min ö

Måsarna ropar ner mot marken
kom kom hit
det här är din ö
stanna här




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2009-04-22 22:56



Bookmark and Share


  LassO
ser ut som om den där kaptenen skulle visa sej där... ;=) Cast away i form av Tom Hanks...
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP