Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod







Hon vände huvudet
från fönstret

fixerade blicken
på den tomma väggen


barnrösterna från
daghemmet
ignorerade hon


som hypnotiserad
sökte hon sig fram

så här kunde hon
inte behandla livet


vända ryggen till
och kvida


sakta tog ordet form

hon sa det högt
flera gånger
hon ville se att det höll

säker kunde hon inte vara
men just nu kände hon styrkan




Övriga genrer av Bim
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 12:30



Bookmark and Share


  jardan
fångar något så bra, som oftast så ser du nåt ljus i slutet av raderna
2009-04-23

    ej medlem längre
Jag känner igen mig i detta stycke fenomenalpoesi.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim