Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista färd

Livets strand
Små korn av ett samvete
Havets brus i ditt öra
Spår i sanden
Lev dag för dag
Smekningar mot din kropp
Hjärtats sista slag
Du sugs ut på böljorna blå
Livets sista färd




Fri vers av Lidde
Läst 275 gånger
Publicerad 2009-04-23 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde