Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Ser in i dina ögon
Det är mörkt
Nästan svart
Men det vill berätta något
En längtan jag ser
En ensamhet och osäkerhet
Dolt under ytan av något vackert
Du försöker hålla masken varje gång
Men jag ser igenom ditt på klistrade falska leende
Ansiktet fyllt med smink
Och när alla vänner försvunnit ur sikte
Så du gråter i din ensamhet
Du gråter dig till sömns varje kväll
Du finner ingen ro i dig själv
Hur många vänner du än har
Så är det ändå något som saknas
Du känner att ingen ser dig
Men jag ser dig
Jag är din skyddsängel
Jag är ditt ljuset
Jag är din styrka
Jag är ditt mod
Men du ser inte mig i allt det mörka
Men jag finns här för dig
När du är bered att möta mig i ditt inre




Fri vers av Lidde
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-04-23 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde