Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med <3 i hand

med hjärtat i handen ser jag på dig
du tittar på mig
och lägger handen över mitt hjärta
du tar upp det och väger det tyst i handen en stund
sedan vänder du dig mot mig igen
släpper det på marken

stampar

och går din väg....


du har krossat mitt hjärta för all framtid...




Fri vers av Mikaela<3
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3