Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGLAR MIG I LUPINBLADSHJÄRTA

Det fanns en tid
inte för så länge sen

Då jag böjde mig ner
och speglade mig
i daggdroppen
som fångats
i lupinbladens hjärta

Jag såg skymning
och ljus
blandas i mina ögon
en själslig
kvällscocktail

Det fanns en tid

Nu ser jag oftast
bara en fuktig fläck

Men jag har bilden kvar.





Fri vers av Jan Linderoth
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 09:07



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2009-04-24

  peter markurth
bra
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth