Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig överge mig








När marken gungar

rädslan får makten

luften tar slut



När maktlösheten krossar allt

den tysta gråten kväver

det inre skriket dånar


vet jag ändå

Du ska aldrig överge mig

aldrig lämna mig

från tusen ljusår bort

är Du mig närmare än allt










Fri vers av Michaela Dutius
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-24 10:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du ska aldrig överge mig

aldrig lämna mig"
2009-05-03

  anits VIP
Så fint du skriver om att inte
behöva känna sig övergiven,
Han finns där både i sorg och
glädje
2009-04-30

  devilsangel
Så tryggt..så stort och så kärleksfullt...
Tack för dina ord och din vänskap som visar vägen så ofta.
2009-04-26

  Maria T
ÅNGEST
Om jag inte kan sova i natt
Om jag får svårt att andas
Vaka med mig Herre
så jag inte behöver vara rädd
2009-04-24

  friheten
Wonderful
2009-04-24

  ~Leonardo~
Du beskriver tryggheten när den står som allra högst.
"aldrig överge" ord man mår bra av....
2009-04-24

  Junia VIP
Trösterik dikt .... något att återkomma till!
Applåder! O bokmärke
2009-04-24

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Tack för denna bön! Behövde den just nu... Hälsar vännen Fredrik
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius