Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombord







Hon vaknade med ett ryck
övertygad om att hon var
ombord på ett snabbtåg


springande tog hon sig
fram i gången i riktning
bakåt för att ta plats i
en annan tid


samtidigt ville hon
få stopp på tåget



överallt satt människor
vilsamt tillbakalutade
en del samtalade
andra läste


hon ropade
hon skrek

kunde någon hjälpa henne

det måste ha blivit ett misstag
hon skulle inte befinna sig här



hon skulle vara hemma
sitta i sängen och klistra fast
allt hår som föll och föll

nej hon skulle inte klistra

hår var ingen nödvändighet

hon skulle stå på balkongen


och se ivriga småfåglar bygga bon





Övriga genrer av Bim
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 11:14



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Så mycket hopp! Sån tro på livskraften. Heja dej!
2009-04-28

  Marie Å
En dikt som berör.......
2009-04-24

  Rachel Roth
kära Bim, tänker och känner jag när jag läser denna
din livskraft och längtan är så vacker
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim