Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå i någon annans fotspår



att steg för steg
följa någon annans fotspår
sätt försiktigt foten
där någon annan klivit
och du känner
att snön bär
oavsett vilket håll
du väljer att gå
så ger fotspåren
riktning
och
stöd
och bär inte snön
så har du grenar
och träd
som stöttar
och stöttar inte dessa
så upptäcker du
din egen balans
det går alltid framåt
långsamt men säkert
så hittar målet
dig




Fri vers av glittertindra
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 12:54



Bookmark and Share


  Vind
Kloka tankar...
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra