Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintertristess


tristessen kom
redan innan första snön
fy fan

och skit också




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-09-20 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkännande, känns som samma känsla jag förökte skriva om i min text "Ett bedövat tillstånd" idag, det måste betyda at fler känner sådär *ler lite*
Personligen skulle jag kanske skriva haikun såhär:

Tristessen kom
redan innan första snön
- skit också...

Men det är ju delvis för att jag lite ogillar svordomar bara, så bara en ide!
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP