Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervals

vitrinerna blåser i gruset
massa damm
grusar strandvägen
i mina vrår - kammar jag
men jag frågar
blåsten

hur kom jag hem
igår natt
efter gamla danser
klädda i svart
på din gamla hud
av läppstift

på mina halsar av sigill
hör jag inte ett ord
och mina ben känner
sig inte hemma nu
när jag går
och inte vet

hur jag kom hem
(och ingen vet)




Fri vers av Fredric
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-24 23:14



Bookmark and Share


  ia VIP
gillar övergångarna mellan raderna
vägarna orden tar
ger mer tanke

du blir mer lysande för varje alster!!!
2009-04-27

  Suzy med punkterna
Känns
2009-04-25

  Marlboroman/Hg VIP
Fy fan. Den tog...
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric