Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel


en ängel äter
smörgås på operans tak

fiskmås trumpetar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-25 10:43



Bookmark and Share


    resilient
Änglar är svåra i dikter. Ofta blir de högtravande och sentimentala. Men du har tecknat en liten skitunge till ängel. Ett busfrö. Bravo!
2009-05-01

  Ulf Lagerholm
ja, vem som är ängeln, och vem som är den duktiga måsen på horn, tycker i alla fall inte jag är en big deal

gott detta, ja rent av gulligt
2009-04-27

  Eva Langrath VIP
Tack du får mig att le

Eva
2009-04-26

  Miss Mod
Frukost till blåsorkester.
2009-04-25

  Jessica Ebbesson
Vilken underbar!
2009-04-25

    Jnåt
rik på näring var den!
2009-04-25

  Cris
Sicken matkoncert! en ängel minsann

Väldigt trevlig text.
2009-04-25

  Lili Samuelsson VIP
ja men det här är ju underbart
2009-04-25

  peter markurth
kanon
2009-04-25

  L Patrik W Johansson VIP
högform

eller förhöjd form kanske
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP