Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tackbrev till mina föräldrar.......


Till Mamma och Pappa

Tack för att ni blev
mina föräldrar..
på grund av er
blev just jag till...
att leva att blomstra
Skaparens plan
med människoliv..
Tack att ni visat mig tron
den som jag själv valt..
tidigt i mitt liv
som vuxit sig starkare
genom allt
alla mina erfarenheter
svårigheter..
Tack mamma Tack pappa
från djupet av mitt hjärta
evig är min kärlek till er..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 1191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 20:51



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket vacker hyllning till dina
föräldrar.
Lyckliga föräldrar som fick en så
fin dotter
2009-04-27

  En strimma av guld
Vilken fin hyllning till Din mor och far. Det är en gåva att få en sådan dikt hedrad till Sig.
2009-04-27

  Lotti
mm dem ska man alltid bära i sitt hjärta även om de inte finns med oss längre fint skrivit
2009-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk hyllning!
Sam Lidman borde ta del av den.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP