Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
online sedan april 1997, 12 år och drygt 3000 bookmarks senare april 2009


Senryu ~ Vet Ni om...att Universum är Stort

~¤~

har ni tänkt på att
det faktiskt finns fler sidor
än den här online

LPWJ 25/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-25 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Besöker dem ibland men jag gillar denna mest...
2009-04-26

  SeXara
Tack för påminnelsen bäste Lord. Hade nästan glömt....
2009-04-26

  Miss Mod
Nej, bäste Lord hade ingen aning, faktiskt,och det är ju inte 1:a april idag!!
2009-04-25

  peter markurth
vad är humor? vem har detta? och vad ska det tjäna till....asg..
2009-04-25

  L Patrik W Johansson VIP
detta är en sida av internet som speglar en sida av människan

ska ta kaffe innan jag blir Sokrates totalt

de här småsakerna kommer av att jag är uttråkad hoppas folk har humor, vissa har jag märkt blir förbannad av ironi här, dom ska man undvika helst...

=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-25

  peter markurth
nej var är dessa belägna? bortom mina drömmar????
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP