Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rand uppå min kind

Sjungande skugga, som en rand uppå min kind
Ekar sin ensamhet, drömmer mig bortåt
Ditåt, till och från in i evigheten
Andas som en sten
Är beredd att slungas
Bortom, bortom
Allt det där som är outsägligt
Smärta när den är som vackrast
I sitt smäckra, omätliga och avlägsna vemod




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 10:29



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag säger som Larz, välkommen tillbaka :)
2009-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Ser man på!
Välkommen tillbaka!

"It´s a bittersweet symphony..."
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity