Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårstädning

hur menade du egentligen
med de skarpa orden
du avfyrade mot mig
kände du en rädsla?

En rädsla över att jag
skulle träda in
på din hemarena
tränga undan dig?

Inuti gråter jag
en tanke för dig,
värker mig
& märker dig

Jag ser dina lager
men inte ens
en millimeter
syns av dig

Jag förvånas
av din trångsynthet 
& fördömande
med den kunskap du besitter

Snälla kliv fram ett steg,
öppna dörrarna - vädra ut
vintern, då du inte klär
i dess kyla




Fri vers av Fredric
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 12:12



Bookmark and Share


  ia VIP
vädjande med bestämda inre ord
som ger en väg utan att tränga på
trots att man visar
finns rädslan att synas
otroliga och välmålande ord

"Jag ser dina lager
men inte ens
en millimeter
syns av dig"

dessa ord säger så otroligt mycket
en spark därbak som känns
utan att de syns

kanon!!!!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric