Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men men...


Menlösa men kan ge men...

 

När vi omger oss

med 'men'

blir det ofta svårt

att välkomna 'ändå'

 

och 'trots allt'

 

i en skog av men

finns en och annan

glänta av hopp

 

den ser vi sällan

om vi omger källan

med kvistiga men

 

som kan ge men

för livet...

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP